top of page
Prive' sessions  -  De actieve sessie en Healing

In mijn benadering van healing is de ervaring met de cliënt, behandelaar en/of student een ervaring van delen en groeien.

Ik noem het 'het ontwaakte zelf'.

De sessie van 'het ontwaakte zelf' stelt de cliënt in staat zijn leven te veranderen.

Het biedt een aanpak en vaardigheden die via het lichaam worden aangeleerd. Bij toepassing leidt deze methode tot het bereiken van de impact die men wenst in zijn/haar leven - van het realiseren van je doelen en wensen tot het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn en het leiden van een meer lonend leven.


Pijn, stress, angst, slapeloosheid en andere vormen van lijden worden aangepakt door middel van een fysieke training en mentale meditatieve oefening, terwijl je behendigheid, kracht, flexibiliteit en vooral - mindfulness wint.


De Healing sessie

Soms hebben we het gevoel dat we het geloof, de zin en de hoop in de toekomst hebben verloren. Het lijden kan ondraaglijk en eenzaam aanvoelen. We kunnen existentiële frustratie, verdriet, verwarring, leegte of verveling ervaren.

In de Healing sessie combineer ik methoden van 'het ontwaakte zelf' met technieken van Aura Reiniging, Healing Hands en Geleide Beelden Praktijk, om een perceptuele, psychologische (welzijn) en uiteindelijk een spirituele ontwikkeling te verdiepen.

Onze ontmoeting begint met 'Delen', waarbij de cliënt deelt wat hij/zij op dit moment nodig heeft en wenst. We vervolgen met ontspanningsoefeningen en gaan over tot Healing.

De actieve sessie

De sessie combineert de beoefening van fysieke oefeningen, gekozen om te voldoen aan specifieke lichaam-geest-ziel eisen, kracht, loslaten van spanning, flexibiliteit van de geest, kern, focus, coördinatie en eindigt met een ontspanning. Het omvat:
ademwerk - afstemmen op je innerlijke stem, intuïtie.

stemwerk - afstemmen op je innerlijke kind, activeren van de keelchakra (Vishuddha) om stroming en rust te bereiken.

Praktische informatie

De sessies worden gegeven op afspraak.

 

Duur: 75 minuten.  Prijs: 75 euro.

10 sessies kaart van 2 maanden geldig: 650 euro

Locatie: Amsterdam Oost.

Voor het plannen van een sessie of een vraag, aarzel niet om contact met mij op te nemen.

 

bottom of page